Exclusief voor abonnees

Uniek verjaardagsgesprek tussen Will Tura en Bart Kaëll: “Het is dankzij Bart dat ik nog zing”

Bart Kaell - Will Tura
Dieter Bacquaert Bart Kaell - Will Tura
Zondag 2 augustus staat met stip in de agenda van Will Tura en Bart Kaëll. Dan blazen zij respectievelijk 80 en 60 kaarsjes uit. Hoog tijd voor een uniek dubbelgesprek in PRIMO met de zangers die samen 140 jaar levenservaring hebben en Vlaanderen leerden swingen én zeilen.

Je hebt 1% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gustaaf De Meyer

    Er zijn er die beter niet zouden begonnen hebben met zingen . Ik zie Will openbloeien als hij op een podium staat en dit houd hem eeuwig jong ,en natuurlijk gaat alleachteruit, ik zie mij op mijn 62 ste ook niet meer over een afsluiting springen van 1,5m hoog . Hoedje af voor deze man die zoveel heeft gedaan en nog steeds doet . Er zijn er die denken dat ze het kunnen maar deze komen nog niet eens aan de enkels van Will

  • Eddy DESMET

    Will Tura is en blijft een belangrijk rolmodel voor heel wat Vlaamse zangers en opkomend zangtalent. Het is ongelofelijk hoe hij - zelfs al is hij 80 - nog steeds volop meedraait in de muziekwereld. Zijn stem blijft ons bekoren. Gelukkige verjaardag, Will !

  • Jan De Bisschop

    Met de meeste waardering voor de grote meneer Will TURA. Maar toch houdt hij er beter mee op en aanvaardt hij dat het achteruit gaat, iets wat ons allemaal te wachten staat. Hij blijft mijn nr 1 van het Vlaamse repertoire.