© VRT – NyklyN
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT – NyklyN

‘Undercover’-acteur Frank Lammers: “Het mag gezegd zijn, in Vlaanderen worden meer interessante dingen gemaakt dan in Nederland”

ShowbizzSinds vorige week zondag zien we hem weer als de heerlijk foute drugsbaron Ferry in het nieuwe seizoen van ‘Undercover’. Maar intussen is Frank Lammers (49) al een Netflix-prent en een filmscenario verder. “Door de drukte kunnen Tom en ik elkaars deur dus niet platlopen, maar we zien elkaar wel graag”, zegt de Nederlander in een gesprek over zijn vriendschap met Tom Waes, ouder worden, zijn dochter, de woke-cultuur en ver gaan voor de job. “Voor één rol rookte ik effectief elke dag een halve zak roltabak.”

29 reacties

 • Stefan Vanhove

  1 jaar geleden
  Toffe kerel die Ferry! Trouwens Tom Waes ook! ik vind Ferry echt geweldig! moet altijd wel lachen met hem hoe hij is als acteur!
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Valt wel mee . Tom Waes is in deze serie minstens even goed, zoniet beter .
 • ISABEL FRANCOIS

  1 jaar geleden
  Ik kijk voor 'de Ferry'.Topacteur en subliem in zijn rol.😍
 • Roland cuypers

  1 jaar geleden
  3 keer undercover, Spannend, aktie en top-akteurs! Proficiat!
 • Erwin De Meyer

  1 jaar geleden
  Top reeks !
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”
  Play
  Celebrities

  Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”

  Zondagavond was het weer zover. Dan vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds waren er heel wat grote sterren aanwezig, onder wie ook Jennifer Lopez (53), die vergezeld werd door manlief Ben Affleck (50). Maar die laatste leek overal te willen zijn, behalve aan de zijde van zijn vrouw. Het internet lacht zich dan ook een breuk met de ‘miserabele’ acteur.