© VRT – NyklyN
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT – NyklyN

‘Undercover’-acteur Frank Lammers: “Het mag gezegd zijn, in Vlaanderen worden meer interessante dingen gemaakt dan in Nederland”

ShowbizzSinds vorige week zondag zien we hem weer als de heerlijk foute drugsbaron Ferry in het nieuwe seizoen van ‘Undercover’. Maar intussen is Frank Lammers (49) al een Netflix-prent en een filmscenario verder. “Door de drukte kunnen Tom en ik elkaars deur dus niet platlopen, maar we zien elkaar wel graag”, zegt de Nederlander in een gesprek over zijn vriendschap met Tom Waes, ouder worden, zijn dochter, de woke-cultuur en ver gaan voor de job. “Voor één rol rookte ik effectief elke dag een halve zak roltabak.”

29 reacties

 • Stefan Vanhove

  1 maand geleden
  Toffe kerel die Ferry! Trouwens Tom Waes ook! ik vind Ferry echt geweldig! moet altijd wel lachen met hem hoe hij is als acteur!
 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Valt wel mee . Tom Waes is in deze serie minstens even goed, zoniet beter .
 • ISABEL FRANCOIS

  2 maanden geleden
  Ik kijk voor 'de Ferry'.Topacteur en subliem in zijn rol.😍
 • roland cuypers

  2 maanden geleden
  3 keer undercover, Spannend, aktie en top-akteurs! Proficiat!
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Top reeks !
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Verlovingsring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”
  Celebrities

  Verlovings­ring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

  Dat Machine Gun Kelly (31) en Megan Fox (35) het meest bizarre Hollywoodkoppel van het moment zijn, wisten we al langer. Onlangs verschenen ze vastgeketend aan elkaars nagels op een feestje. Daarnaast dronken ze na hun recente verloving elkaars bloed, maar er blijkt nog meer te zijn. De ring die Fox van haar verloofde kreeg, bevat blijkbaar doornen, want “liefde is pijn”.