Uitgelekte plannen: krijgen de Spice Girls hun eigen 'K3 Zoekt K3'-show?

Photo News
De meidenband komt weer samen zodat manager Simon Fuller een talentenjacht kan organiseren. En omdat de dames véél betaald krijgen, natuurlijk.

Volgens de Britse krant 'The Sun' is het formeel: na veel palaveren zal de meest legendarische meidenband uit de popgeschiedenis, The Spice Girls, dan toch een comeback maken. Mét alle leden. En dus ook Sporty Spice ( Mel C) en Posh Spice (Victoria Beckham) die altijd afkerig stonden tegenover een grootse reünie. Maar nu zou manager Simon Fuller de dames dan toch hebben overtuigd om nog één keer samen te komen. Al stelden de Spice Girls wel hun voorwaarden.

Lees verder onder de foto

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

Posh moet niet zingen

Eén van de eisen van Victoria was bijvoorbeeld dat zij niet live moet zingen. Posh, de laatste jaren vooral actief als modeontwerpster, heeft immers in geen tijden nog gezongen (sommigen menen dat ze dit eigenlijk nooit gedaan heeft) en vreest een beetje dat het niet meer zal lukken. En er waren natuurlijk ook stevige financiële eisen. Volgens bronnen in Londen zouden de bandleden elk 10 miljoen pond  (zo', 11,5 miljoen euro) krijgen voor de reünie. En daarvoor hoeven ze niet eens zo hard te werken. Want de comeback zou een redelijk beperkt iets worden. 

Victoria en Geri willen niet op welerdtournee

Love u baby boy x we are so proud of u @cruzbeckham x kisses x ✨

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

Happy birthday to our beautiful boy Monty . We love you . 🎂❤️@christianhornerofficial

Een foto die is geplaatst door null (@therealgerihalliwell) op

Er komt al zeker geen wereldtournee (Geri Halliwell en Victoria Beckham willen daar om familiale redenen niet aan beginnen) en ook geen nieuwe plaat. Wel zal er een nieuwe compilatie-album uit komen met de beste songs uit de Spice Girls-geschiedenis. Daarnaast zal de band voornamelijk in China optreden tijdens een reeks tv-shows. Het is ook dat Chinese geld dat de comeback moet financieren. Daarnaast heeft Fuller nog één plannetje met de Girls: een talentenjacht op de Britse tv.

Hallo Studio 100 en vtm?

'K3 Zoekt K3' was een tv-succes in Vlaanderen en Nederland. Inspireerde dit Simon Fuller om iets soortgelijks te doen met de Spice Girl.
ANP Kippa 'K3 Zoekt K3' was een tv-succes in Vlaanderen en Nederland. Inspireerde dit Simon Fuller om iets soortgelijks te doen met de Spice Girl.

Fuller, de bedenker van het tv-concept 'Idool', heeft namelijk een wild idee in het hoofd. In de Britse pers lekte immers dat hij samen met de Spice Girls een talentenjacht wil organiseren op televisie. Over die tv-plannen werden nog geen details prijsgegeven, maar het heeft er volgens Britse bronnen alle schijn van dat hij samen met de huidige bandleden, die als jurylid zullen fungeren, op zoek wil gaan naar een nieuwe versie van de Spice Girls. 

Je zou dus kunnen vermoeden dat Fuller de mosterd gehaald heeft bij 'K3 zoekt K3', waar een meidenband ook al op zoek ging naar een nieuwe bezetting. Vraag is nu of er bijgevolg geen rechten zullen moeten betaald worden aan vtm, de Nederlandse zender SBS 6 en Studio 100 die het concept toch bedachten? "Er is geen verband tussen beiden shows", laat Studio 100 ons weten. 

Manager Simon Fuller en Victoria Beckham enkele jaren terug.
AFP Manager Simon Fuller en Victoria Beckham enkele jaren terug.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Herwig Michiels

    Tegen dan moet Victoria toch trachten om een zweem van een glimlach op haar pretentieus gezicht te toveren.

  • Dick van Aggelen

    Beste meidenband ? The Ronettes bekend van o.a. Be my baby. Vraag maar aan Phil Spector.