Soetkin en Bert in 'Cupido Ofzo'
Volledig scherm
Soetkin en Bert in 'Cupido Ofzo' © VTM

Twijfels over gevoelens en een echte gentleman in ‘Cupido Ofzo’: “Die rolstoel? Dat was maar een detail”

TVDe liefde viert weer hoogtij in het VTM-programma ‘Cupido Ofzo’. Soetkin en Bert gingen samen op date en dat klikte duidelijk. Alleen kan Bert zijn gevoelens moeilijk uiten: “Ik hoop dat ik wel een relatie zal kunnen hebben, maar ik vrees er een beetje voor”, klonk het eerlijk. We maakten ook kennis met Gregory, die in een zwaar ongeval zijn zicht en een deel van zijn geheugen verloor. 

 1. “Sorry aan alle mannen die mij geliket hebben”, Dina Tersago experimenteert op Tinder voor ‘Ze zeggen dat’
  Showbits
  9

  “Sorry aan alle mannen die mij geliket hebben”, Dina Tersago experimen­teert op Tinder voor ‘Ze zeggen dat’

  Vanavond start op VTM een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’. Andy Peelman en Dina Tersago gaan na welke beweringen en urban legends we nu wel of niet mogen geloven. Bijvoorbeeld: van een man die vol staat met tattoos, kijkt bijna niemand meer op. Want de halve ploeg van de Rode Duivels staat ook goed vol. Maar hoe kijken we naar een vrouw, die evenveel tattoos heeft? Hoe Dina dat test, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Resultaten van onderzoek ‘The Voice of Holland’ bekend: kandidaten en medewerkers trokken al in 2015 aan alarmbel
  Showbizz

  Resultaten van onderzoek ‘The Voice of Holland’ bekend: kandidaten en medewer­kers trokken al in 2015 aan alarmbel

  Verschillende kandidaten en medewerkers bij ‘The Voice of Holland’ hebben al tussen 2015 en 2022 geklaagd over seksueel ongepast gedrag. Dat constateert advocatenkantoor Van Doorne in het externe onderzoek naar de misstanden bij de talentenjacht. De resultaten daarvan werden nu bekendgemaakt. Het onderzoek onthult ongepast gedrag door meerdere personen in vele vormen. Het wangedrag werd ook intern gemeld, maar er werden te weinig maatregelen genomen, klinkt het.