Exclusief voor abonnees

Tweelingzus Mieke blijft Tanja Dexters steunen ondanks zoveelste incident: “Tanja is altijd welkom bij mij. Maar ze heeft net een appartement gevonden”

Tanja Dexters met haar zus Mieke
VIER Tanja Dexters met haar zus Mieke
Een privéfeestje na afloop van de Miss België-verkiezing is voor Tanja Dexters (42) uitgemond in een zoveelste incident. Nochtans doet de ex-Miss haar uiterste best om haar brokkenparcours weer in te ruilen voor het juiste pad. Iets waar ze volgens tweelingzus Mieke al aardig in slaagt. “Met ons Tanja is alles oké”, durft zij zelfs te stellen in Story. 

Turbulente tijden: die uitdrukking wordt wel vaker gebruikt om te suggereren dat iemands leven niet bepaald rustig kabbelt, maar is zelden zo terecht als in het geval van Tanja Dexters. Alleen al afgelopen zomer was er bijvoorbeeld het auto-ongeval waarbij de 40-jarige Michaël Peeters, met wie Tanja op dat moment officieel een koppel vormde, een zware kop-staartaanrijding veroorzaakte op de E313. Er was sprake van vluchtmisdrijf, en niet lang nadien volgden onder andere ook nog een huiszoeking naar drugs in Michaëls zaak (hij baat een garage uit in luxeauto’s) en een nachtelijke crash van Tanja met de Jaguar van haar vriend. 

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.