VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Tweede seizoen van ‘Lisa’ gaat van start: "Meer intriges, plotwendingen en grote namen in de cast”

TVNa ‘Familie’ en ‘Thuis’ eist ook ‘Lisa’ vanaf deze avond weer een vaste plek op in het uitzendschema. Het tweede seizoen start wel in mineur, want Lisa ontdekte in de seizoensfinale dat haar halfzus Katja (Anouck Luyten) in alle stilte en holderbolder in Las Vegas was getrouwd met haar droomprins Jonas (Oscar Willems). Wat betekent dat voor de komende weken? Showrunner Elias Mentzel blikt vooruit. “De zoektocht van Lisa naar liefde wordt vanaf nu een pad vol suspense.”

4 reacties

 • Theo Van Hoof

  3 maanden geleden
  En dat mag veel geld kosten. Brood en spelen. Vooral niet bij nadenken. Dit soort onzin is niet aan mij besteed. Er zijn betere programma's, die niet onderbroken worden voor reclame, op andere zenders.
 • Geert Vande Walle

  3 maanden geleden
  Wie heeft er nood aan slaappillen als er dit soort programma's te zien zijn ! Suggestie voor een zeep quiz met al dit soort soaps in alle talen : wie, wie niet, wie met wie, wie met wie niet, hoe, wat, waar, wanneer, ... (een klein % voor het idee a.u.b).
 • Nicole Cousens

  3 maanden geleden
  Ben eens benieuwd ,vind het nu al een telenovelle waar ik graag naar kijk.Als je ziet welke goede acteurs er in mee doen ,ik ben fan ,is iets waar je in ondergedompeld wordt en rustig kan van genieten .
 • Liesbeth Cuppens

  3 maanden geleden
  Ik ben eens benieuwd. Tot nog toe vond ik Lisa te braaf, bevatte de serie te weinig intriges. Om een reeks spannend te maken, heeft men echt geen moorden nodig (zoals in Thuis), leugens kunnen volstaan. De voorbeeldserie vind ik Sturm der Liebe: een telenovelle net als Lisa, maar doordrongen van figuren die niet weten wat eerlijkheid is. Ruim 20 jaar een succesformule. Ik wens de scenaristen van Lisa veel schrijfgenot en inspiratie toe.