Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ is bevallen van haar tweede kindje.
Volledig scherm
Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ is bevallen van haar tweede kindje. © Instagram @evelienbaten/VTM

Tweede kindje voor Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’: “Welkom op de wereld”

ShowbizzDe ooievaar is op bezoek geweest bij Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen uit ‘Blind Getrouwd’. De twee zijn voor de tweede keer ouders geworden, zo maakt het koppel bekend via sociale media. “Welkom op de wereld, lieve kleine zus!”, klinkt het trots op Instagram. 

 1. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”
  Play
  Showbits

  Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”

  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.
 1. Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten tweede kindje: “We hebben zelfs al een naam”
  Showbizz

  Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten tweede kindje: “We hebben zelfs al een naam”

  Heugelijk nieuws voor Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen. Het koppel dat in 2017 in het huwelijksbootje stapte in ‘Blind Getrouwd’, verwacht hun tweede kindje. Evelien postte een foto met haar bolle buik op Instagram. In 2018 kregen ze al een zoontje Xander. “Ze zeggen altijd dat de stap van een naar twee kindjes groter is dan de stap van nul naar één kindje, omdat het blijkbaar veel intenser wordt. We zijn dus super benieuwd hoe het zal zijn”, vertelt Nicolas.