Derksen in de studio van 'Vandaag Inside'.
Volledig scherm
PREMIUM
Derksen in de studio van 'Vandaag Inside'. © ANP

Twee weken na verkrachtingsverhaal is Johan Derksen alweer op tv: “Je zou denken dat Talpa bang zou zijn, maar nee”

TVMaandagavond keerde Johan Derksen (73) terug naar z’n talkshow ‘Vandaag Inside’, twee weken nadat hij in datzelfde programma een verkrachting had opgebiecht. Dat de uitzending kijkcijferrecords brak, verbaast mediawetenschapper Joke Hermes (Hogeschool Inholland) niet. Ze vertelt uitgebreid hoe er op zijn terugkeer gereageerd wordt en wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld. “Ik zou het niet onlogisch vinden dat vader De Mol hem vroeg om het erover te hebben.”

9 reacties

 • Sam Boerkens

  1 maand geleden
  Cafepraat van de bovenste plank. Fijn dat er nog eens iemand de grenzen durft opzoeken in deze saaie keurige wereld.
 • geert francier

  1 maand geleden
  Allemaal goed voor de kijkcijfers
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  Derksen noemt wel vaak man en paard,en daar hebben sommige moeite mee.
 • Roland Desnyder

  1 maand geleden
  Ik kijk niet naar een paljas met zo’n ego !!!
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Eindelijk een beetje tegengewicht voor de verwerpelijke woke toestanden die we heden ten dage moeten ondergaan. Zeer goede zet van Talpa om hem in ere te herstellen. Meer van dat aub, Nu Bart De Pauw hier asap ook terug eerherstel geven.
 1. Jodelmeisje Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”
  Play
  Showbizz

  Jodelmeis­je Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”

  In 2009 stond ze als 9-jarige op het grote podium van ‘Junior Eurosong’ in Oekraïne. Dertien jaar later is Laura Omloop (23) uit Boechout volwassen en klaar voor een comeback. Deze week komt na een jarenlange radiostilte opnieuw een single uit. “De puzzelstukjes vallen opnieuw in elkaar”, zegt ze. Waarom Laura van de ene op de andere dag verdween, en hoe haar comeback klinkt, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”
  PREMIUM
  TV
  7

  GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”

  De komende vier weken kan u een twintigtal bekende koppen op VTM zien puffen terwijl ze een impressionant ‘Spartacus Run’-parcours moeten afleggen. Onder meer Laura Tesoro, Average Rob en Ben Weyts zetten alles op alles om de beste tijd neer te zetten, onder goedkeurend oog van presentator Andy Peelman en commentator Michel Wuyts. Maar leveren de prestaties van die onverschrokken BV’s ook boeiende tv op? “Laura Tesoro toonde zich alvast een krak in het herkennen van de uitwerpselen van een koe.”