Twee weken na ongeval Tom Waes: groot litteken, maar wel al weer op reis

Tom waes fietsongeluk fiets ongeluk
RV Tom waes fietsongeluk fiets ongeluk
Tijdens een fietstocht door Spanje kwam Tom Waes eerder deze maand lelijk ten val, na een frontale botsing met een auto. Hoewel hij het ongeluk op miraculeuze wijze overleefde, hield hij er wel een gebroken sleutelbeen aan over. En nu dus ook een groot litteken. 

Twee weken na zijn operatie is Tom Waes alweer onderweg. Hij is vertrokken naar een voor ons nog onbekende bestemming voor het nieuwe seizoen van 'Reizen Waes'. Hij heeft een groot litteken op zijn schouder, maar dat zou geleidelijk aan nog wegtrekken. "Onwaarschijnlijk. Litteken is binnen een jaar een streepje", schrijft Tom. 

De breuk was vrij complex. Zijn sleutelbeen werd met behulp van ijzeren pinnen terug op zijn plaats gezet. Jammer genoeg ging daar ook een grote snede mee gepaard. Maar Waes blijft het positief inzien. Hij bedankt zijn dokter, en alle medewerkers van het hospitaal voor de goede zorgen. 

Merci voor de honderden lieve, bezorgde en steunende berichten. En nu rust en langzaam terug opbouwen. X Tom

Een foto die is geplaatst door null (@tomwaes) op
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Herman Schryvers

  Tom is een Antwerp fan die geen respect tonen voor de herrinneringen aan Onze overleden makker Sterchele ..Je moest je schamen Tom

 • johan verlinden

  Die " dikke nek " moet wel een fantastisch hoofd torsen .Wat daar voor geweldige vondsten uit komen , omgezet in interessante avonturen...Dat is pas een echte kerel ! Tom doe gewoon verder.

 • Loesje Vranken

  Hmm Tom, wees blij dat je gewoon een groot litteken hebt, er zijn veel erge dingen in het leven. Littekens in het hart van de mens dat is pas erg, die genezen nooit.

 • eric debanne

  Wat moeten wij dat weten van die dikke nek ?

 • edwig smeets

  veel beterschap Tom.