Muriel Bats.Mei 2020
Volledig scherm
PREMIUM
Muriel Bats. Mei 2020 © Kristof Ghyselinck

Twee jaar na ‘Thuis’-ontslag heeft Muriel Bats het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen: “Gelukkig helpt m’n moeder met de lening”

ShowbizzJe zou het amper geloven, maar deze zomer is het al twee jaar geleden dat Mayra uit ‘Thuis’ verdween. Het is sindsdien een hobbelig pad geweest voor actrice Muriel Bats (52), met weinig acteeropdrachten. En toen moest corona nog komen... “Gelukkig kan ik in de lockdown telkens een kleine week mijn leven met mijn zoon Mo (12) delen. Maar als hij weer naar zijn vader vertrekt, heb ik het moeilijk”, zegt Muriel in Dag Allemaal.

6 reacties

 • Foexie

  2 jaar geleden
  Je kan natuurlijk ook ergens werk gaan zoeken. Bvb interim of kuisen ipv op moeders kosten te leven.
 • Pierre Vaneylen

  2 jaar geleden
  Er zijn nog meer dan voldoende knelpuntberoepen. Als ge ziet dat de boeren om personeel smeken. Maar sommigen hebben een selectief gehoorprobleem.
 • Filip Traen

  2 jaar geleden
  Jammer maar als je voor dergelijk beroep kiest, weet je dat werkzekerheid niet altijd evident is. Er zijn genoeg andere beroepen maar je moet er wel voor openstaan en zou het kunnen dat daar het schoentje wringt? Ik denk ook niet dat uw uiterlijk, leeftijd en intelligentie een belemmering zijn. Er zijn voorbeelden genoeg van mensen die naast acteerwerk ook een vast beroep hebben. Zekerheid is iets waar je deels zelf voor kiest.
 • jean sabbe

  2 jaar geleden
  Ze hebben overal poetsvrouwen nodig ! Veel succes.
 • FRANS CORNELIS

  2 jaar geleden
  Ze kan nog steeds een omscholing volgen in een knelpunt beroep , verpleegster of zorg voor in een rust huis.