Jodie Foster op het filmfestival van Cannes
Volledig scherm
Jodie Foster op het filmfestival van Cannes © Photo News

Twaalfjarige Jodie Foster moest psychologische tests ondergaan voor rol in ‘Taxi Driver’

CelebritiesIn 1976 beleefde Jodie Foster (58) haar grote doorbraak met dank aan de film ‘Taxi Driver’. Ze was toen amper 12 jaar oud. Vanwege haar jonge leeftijd moest ze psychologische tests ondergaan. Dat vertelt Foster in OK! Magazine. 

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen
  Streamz

  Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van de psychologische thrillerreeks ‘You’ (Netflix), de comeback van ‘s werelds meest gevreesde pop ‘Chucky’ (Streamz) en een hilarisch relatie-experiment in ‘The Four of Us’ (Netflix). Dit is onze streaming top 5!