Zwangere Nathalie Meskens moet verstek geven voor ‘Beat VTM’

Nathalie Meskens zal niet meer kunnen deelnemen aan 'Beat VTM'.
VTM Nathalie Meskens zal niet meer kunnen deelnemen aan 'Beat VTM'.
Vanochtend kondigde Nathalie Meskens (37) het heuglijke nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Maar die zwangerschap heeft jammer genoeg gevolgen voor haar deelname aan ‘Beat VTM’. Nathalie zal niet langer kunnen deelnemen aan het programma.

In eerste instantie mocht Nathalie gaan cheerleaden voor ‘Beat VTM’, maar uiteindelijk wisselden de blondine en Olga Leyers van opdracht. Nathalie kon zich zo wagen aan het apneuduiken, maar tijdens een doktersbezoek heeft Nathalie te horen gekregen dat de opdracht te gevaarlijk is voor haar zwangerschap en de baby en dat haar uitdaging voor ‘Beat VTM’ stopgezet moet worden. 

Stikstofbelletjes

“Als je heel frequent en vrij diep onder water gaat, bestaat het risico dat je stikstof oplaadt in je weefsels en dat die gaan vrijkomen”, stelt de duikarts. “Bij een zwangerschap is dat iets wat we absoluut niet willen omdat die stikstofbelletjes eventueel in de placenta kunnen komen en schade kunnen veroorzaken aan de foetus. Dat is een absolute ‘no no’, dat kan je echt niet doen.” De programmamakers gaan nu op zoek naar een vervangster. Wie dat wordt, is nog niet bekend.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het team achter ‘Beat VTM’ met een zwangerschap onder de deelnemers geconfronteerd worden. Ook Natalia kondigde onlangs aan dat ze zwanger is. De zangeres kan wel blijven deelnemen omdat zij bij de keuze van haar opdracht rekening hield met haar zwangerschap. Natalia koos met het biljarten voor een opdracht die ze probleemloos zal kunnen afwerken.

Het team BV's van 'Beat VTM'.
VTM Het team BV's van 'Beat VTM'.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • caes jean-pierre

  Mv Meskens in verwachting, proficiat , en weet ze van wie, nog eens proficiat.

 • Jan Willems

  Als een BV zwanger is lijkt zwangerschap plots om te slagen in een ziekte.

 • dirk claeys

  Gelukkig ander en betere

 • Christel Smet

  Geniet maar van het zwanger zijn, de rest kan je nog later doen.