Zondagavond extra uitzending 'VTM Nieuws' over coronavirus

Photo News
Maandag gaan we terug naar school (en werk), dus kan het dat u nog heel wat vragen hebt over het coronavirus. Daarom blijven we met een invulformulier op HLN.be iedereen de kans geven om de vragen te stellen waar hij of zij nog mee zit. In een speciale uitzending van 'VTM Nieuws' legt Stef Wauters die zondagavond voor aan beleidsmakers, gezondheidswerkers, psychologen en andere specialisten. 

Een uitzending over de grote vragen rond de corona-uitbraak, maar ook met de laatste updates en praktische tips over hoe we best omgaan met het virus. Bekijk de 'VTM Nieuws'-special zondagavond om 21 uur, onmiddellijk na 'Blind Getrouwd' op VTM, VTM GO en HLN.be.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • chantal Beelen

  Waarom verplichten ze de mensen niet die homework kunnen doen dit ook te doen?

 • medard albrechts

  alee. voorruit, vergroot de paniek reactie nog wat, straks is er niks meer te krijgen in de grootwarenhuizen, of slaan ze de prijzen van de producten fameus op, dat laatste gaat niet lang meer duren denk ik, enkel door de fout van de paniekzaaiers

 • Liesbet willems

  We zijn al heel de tijd goed voorgelicht over het coronavirus en nog eens een extra nieuwsuitzending hoe belachelijk is dat en typisch iets voor VTM

 • Gerard Braeckmans

  Ze hebben gemerkt dat dat gebeurd is op de nederlandse tv en dan gaan ze dat ook maar doen. Dat het op een even volwassen manier gaat gebeur durf ik op voorhand al te betwijfelen.