Zo ziet het nieuwe decor van 'Blokken' eruit

VRT
Naast 'Dagelijkse kost' zal ook 'Blokken' er compleet anders uitzien na de zomer. De schuivende blokjes, die vijf jaar geleden aanvankelijk te snel schoven, waardoor enkele kijkers een soort zeeziekte kregen, zijn verdwenen. Het nieuwe decor is strak en ook de begingeneriek is vernieuwd. 

De muziek werd geschreven door Frank Vanderlinden en Michel De Coster van De Mens. En er zijn nog meer nieuwigheden in de quiz met Ben Crabbé (56), die zonder veel toeters en bellen zijn 25ste jaargang viert. Voortaan zullen de zes beste seizoenskandidaten het in een finaleweek tegen elkaar opnemen. Aan het einde van het nieuwe 'Blokken'-jaar kampen de herfst- en de lentekampioen dan om de titel van speler van het jaar.

Joris Heuppens8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Vervaet

  Wat ik zo tof vindt aan Ben,is dat er na een kwart eeuw geen sleet op komt.Hij is nog steeds zeer gevat.Topkerel!

 • Ronny Martin

  Samen met het logo gaan ze voor echte vernieuwing.

 • Carl Parker

  Ben kan gerust nog jaren blijven, is ook geen fan van sociale media, scoort hij punten mee.

 • Romain Thyssens

  We krijgen meestal niet zo heel veel van het decor te zien... Maar in dit geval lijkt het me een goede zaak. Dit decor is echt spuuglelijk. Wie haalt dit in zijn hoofd ? Een paar TL-lampen en klaar. Zelfs met een zeer beperkt budget zou men toch wel iets creatiever uit de hoek mogen komen.

 • BERT VAN DOREN

  Zonder Ben is het geen blokken meer. Leuke televisie na het avond eten :)