Zo zag u Frank uit 'Thuis' nog nooit

Deze foto werd op het Instagramprofiel van 'Thuis' gedeeld
Instagram Deze foto werd op het Instagramprofiel van 'Thuis' gedeeld
Het einde van de herfstvakantie is voor de meesten in zicht. Maar blijkbaar nog niet voor Acteur Pol Goossen, beter bekend als Frank uit 'Thuis'. Hij geniet nog volop van een verfrissende duik op La Palma.

"Ondertussen op La Palma ... 🌴🌞 De groetjes!", staat de lezen bij het zomerse tafereel. De opmerkelijke foto verscheen op het Instagramprofiel van de meest populaire soap van ons land. 

Dat er hier en daar wat Photoshop aan te pas kwam, lijkt een uitgemaakte zaak. Iets wat ook de fans van de acteur niet is ontgaan. "Volgens mij is dat dikke photoshop... Frank zou nooit een roze zwembroek aandoen...", reageert iemand. Sommigen zijn ook fan: "Zie da lijf van de frank!, schrijft een fan. Of ook: "Frank Chippendales!" 

Ondertussen op La Palma ... 🌴🌞 De groetjes! #thuisopeen

2,401 Likes, 44 Comments - Nergens beter dan THUIS (@thuistv) on Instagram: "Ondertussen op La Palma ... 🌴🌞 De groetjes! #thuisopeen"
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ria Lernout

    Ja ja,das ook geen fotos hop zeker?