Zo laat de VRT-staking zich voelen

Reyerstoren
photo_news Reyerstoren
Het ontslag van VRT-CEO Paul Lembrechts laat zich vandaag voelen op uw tv-scherm. Terwijl VTM en VIER uitpakken met nieuwe programma's, staan door de 24 urenstaking van de VRT haast uitsluitend herhalingen ingepland op Eén en Canvas.

Tussen heruitzendingen van onder meer 'Goed volk', 'Reizen Waes' 'Taboe' en 'Witse' zendt Eén om 20.40 uur wel het eenmalige 'Iedereen VRT' uit, waarin de drie vakbonden uitleggen waarom ze precies het werk neerleggen.

De nieuwsredactie van de openbare omroep werkt wel, maar de journaals van 13 en 19 uur zullen fors ingekort worden.

Ook tijdens de staking blijft het "nergens beter dan 'Thuis'". Om de continuïteit niet te verliezen is Vlaanderens populairste soap er vanavond gewoon met een nieuwe aflevering.
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robert Lechat

  Beste Radio 1 ooit. Non stop goeie muziek. Geen eindeloos geleuter en gezever. Blijf staken aub.

 • Fanny Zielens

  Iemand iets gemist? Ik niet! Lol "De Belgisch " koningshuis gezinde zender, staakt wanneer het paleis toegeeft dat wat wij al lang wisten. Maar ja als he staakt moet Heb ook geen rare dingen gaan vragen/uitpluizen he.... toch gemakkelijk opgelost.

 • Paul Janssens

  Geen mens die daar om maalt

 • Eufrazie Maes

  De vrt mag elke dag staken, met uitzondering van 'thuis' goede programma's vandaag

 • Carine De Rycke

  ik versta nog steeds niet dat de valbonden staken voor het ontslag van een onbekwame politiek benoemde CEO!!!!! politieke benoemingen moeten dringend herzien worden maar idd zeer mooie muziek