Zo krijg je 'De Stoel' op bezoek

Sebastien Smets - Photo News
'De stoel', één van de populairste zomerprogramma's aller tijden, komt deze zomer zelf naar jou toe. En dat in tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij het concept was zo snel mogelijk kijkers naar het populaire meubel te lokken. Dat resulteerde vaak in volkstoeloopjes, die in coronatijden niet meer te verantwoorden zijn. Maar kijk, de inventieve makers vonden er iets op en zo kan vanaf vanavond iedereen meespelen. Dat doe je zo:

1. Kijk meteen na 'Het journaal' naar 'De stoel'.

2. Herken de plaats waar de stoel staat.

3. Woont u binnen een straal van 10 kilometer van de locatie, geef dan binnen het kwartier via één.be door in welke gemeente hij staat. Opgelet: je moet je eerst registreren!

4. Een willekeurige winnaar wordt gekozen en krijgt diezelfde avond bezoek van 'De stoel'. Hij speelt dan het stoelspel, een ludieke opdracht die binnen de tijd moet worden uitgevoerd.

5. Lukt de opdracht, dan krijgt de winnaar een reischeque van 'Vlaanderen Vakantieland' van 500 euro. Mislukt ze, dan gaat het bedrag naar de volgende dag. De 'winnaar' mag sowieso de stoel houden.

6. Woon je niet in de buurt, dan kan je een reischeque winnen door elke dag mee te speuren naar de stoel die verstopt zit in een zoekprent op één.be.

'De stoel’, 19.40u op één.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.