Zo geniaal verdeelt Judith in 'Thuis' haar inboedel na de breuk met Tom: met een meetlat en kettingzaag

Judith in 'Thuis'.
vrt Judith in 'Thuis'.
De kijkers van ‘Thuis’ konden zich vrijdagavond verkneukelen aan een wel erg spectaculaire scène, die hen nog lang zal heugen. Dokter Judith haalde de meetlat en kettingzaag boven om te doen wat de rechter haar gevraagd had: de inboedel bij haar scheiding netjes te verdelen. Letterlijk dus.

‘Ik los het zelf wel op!’ Donderdagavond eindigde de aflevering van ‘Thuis’ met een boze uithaal van dokter Judith. De ex van Tom had toen net van haar advocaat Peter vernomen dat de rechter in haar echtscheidingszaak had beslist dat het huis en de inboedel netjes onder de twee ex-partners moesten verdeeld worden. Een serieuze streep door de rekening van Judith. Zij ging er immers vanuit dat zij door het overspel van haar ex aanspraak kon maken op alles. Niet dus.

De ontgoochelde huisarts nam dus maar zelf het heft in handen en dat zorgde voor ongeziene maar erg vermakelijke beelden in de Eén-soap. Samen met haar vriendin/collega Ann trok ze voor haar masterplan een overall en handschoenen aan en zette ze daarna een veiligheidsbril, mondmasker en oorbeschermers op. In die overdreven maar geestige outfit ging ze vervolgens met een meetlat en kettingzaag aan de slag. Alle tafels, stoelen, kasten en zelfs ‘dat lelijke schilderij’ werden netjes in twee gezaagd, zodat alles fiftyfifty kon verdeeld worden. Eerlijker kon niet en precies zoals de rechter had gevraagd. Waarna de helft van de inboedel ook nog eens op een hoop voor de deur van het advocatenkantoor van Tom werd gedropt. Geniaal!

De vechtscheiding is trouwens nog niet helemaal ten einde, want nu moet ook nog het huis verdeeld worden. Gaat Judith opnieuw te ver en breekt ze deze keer de helft van het gebouw af? Of wordt dat onderdeel iets minder spectaculair afgehandeld en stemt ze in met de verkoop van het huis, zodat de opbrengst kan gedeeld worden? De verkoop kan zelfs nog voorkomen worden, als de ene ex de andere uitkoopt. Maar zo’n akkoord zal niet simpel zijn, aangezien Tom en Judith nu zeker met getrokken messen tegenover elkaar zullen staan. 

vrt14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Soraya Khamouli

  Is maar tv hé

 • maud hallett

  Ik hoop dat dit in de serie een gerechtelijk staartje krijgt want ik vind dit helemaal niet kunnen en zeker door een zogezegde huisarts

 • FRANK WILLEMS

  Was ook jaren geleden , een koppel in scheiding en mvr stond er op dat ze de helft van de auto kreeg , een paar uur later kwam haar echtgenoot binnen en ze mocht kiezen voor of achterkant want hij was in twee gezaagt.

 • Stephan Somers

  Blijkbaar zijn de meeste thuisfans vergeten dat Judith een relatie heeft gehad met Toon. Dus zij moet niet zo hoog van de toren blazen. Akkoord zij waren toen niet getrouwd, maar dat waren zij ook niet toen Tom een relatie had met Karin.

 • Eric De landtsheer

  Lijkt realistisch, ik denk er altijd aan hetzelfde te doen met mijn tv als ik per ongeluk op "thuis" zap.