Zo expliciet was homoseks nooit op Vlaamse televisie: "Wij hebben ook maar een doodgewoon huwelijksleven"

Ruben en Mirando - Sex Tape op Vijf
VIJF Ruben en Mirando - Sex Tape op Vijf
Seks tussen twee mannen. Nooit eerder zagen we het op de Vlaamse televisie. Tot morgenavond. Dan doen Ruben (26) en Mirando (29) hun intrede in Sex Tape, het nieuwe programma van Goedele Liekens. "Wij willen vooral tonen dat we ook maar een normaal huwelijksleven hebben zoals heterokoppels", klinkt het.

"Mijn gat doet nog zeer." Toegegeven, zo expliciet kregen we homoseks nog niet te zien op de Vlaamse televisie. Ruben en Mirando vrijen er lustig op los en dat is morgen allemaal te zien tijdens Sex Tape, het programma op Vijf waarin Goedele Liekens koppels de opdracht gaf om hun eigen seksleven te filmen. 

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
57 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Denos

  Iedereen heeft recht op een eigen leven. Hoe zij leven is hun zaak. Voor mij hoeft het niet op tv te komen.

 • baptist Van der Straete

  Daar zat ik op te wachten...ram het maar door de strot van de Vlaming. Hij moet namelijk abnormaal als normaal gaan zien.

 • Hedwige Dubois

  Niet aan mij besteed om naar die programma's te kijken heeft geen enkele meerwaarde. Goedele doet alles voor belangstelling en geld hoe gekker kan je het nog bedenken.

 • Rudolphe V.DeBaere

  Wat is de meerwaarde voor de homogemeenschap ? Dat ene zinnetje in het artikel vind ik vulgaire praat. Hopelijk is het geen hele aflevering van dat. Het kan toch niet anders dan dat zij betaald zijn om aan die aflevering mee te werken en dat er een scenario geschreven is. Ieder weldenkend mens zal toch zo iets niet uitkramen ?

 • Natacha Verpoort

  daar hebben wij geen behoefte aan dank u.