Zijn auditie moest nog uitgezonden worden, maar Brandon kwam intussen jammerlijk om het leven

Screenshot
Het was een pracht van een auditie. Toen dokter Brandon Rogers zijn kans waagde op het podium van America's Got Talent, was de jury erg onder de indruk. Hij had volgens hen een geweldige stem en ging een mooie toekomst tegemoet, maar het heeft niet mogen zijn.

Brandon had het allemaal in het leven: hij studeerde met succes af als dokter, had een goede familie en een prachtige stem. Hij kon de jury dan ook moeiteloos overtuigen van een plaatsje in de volgende ronde van America's Got Talent. Zijn auditie stond ingepland in een uitzending volgende maand, maar helaas heeft hij die zelf nooit gezien. De jongeman van 29 kwam op 11 juni om het leven bij een auto-ongeval.

Website TMZ verspreidde beelden van de crash. Brandon zat als passagier vooraan, een van zijn vrienden reed. Die dommelde volgens de politie in en verloor de controle over de wagen. Hij raakte daarbij een boom. De bestuurder en een van de mannen op de achterbank overleefden de crash, maar Brandon kwam om het leven.

De familie van de man wil hem graag herdenken, dus vroegen ze aan de producers van de talentenshow om de auditie van Brandon vrij te geven. Onder meer presentatrice Tyra Banks deelde de beelden: "Dankjewel voor het delen van je talent", herdenkt het programma hem. In de video vertelt hij nog dat hij geneeskunde ging studeren omdat dokters ooit het leven van zijn moeder hebben gered. Voor hem kwam alle hulp echter te laat.