ZES brengt populaire Amerikaanse WWE-spektakelworstelen naar Vlaanderen

WWE worstelen
Zes WWE worstelen
ZES brengt met WWE het populaire Amerikaanse spektakelworstelen vanaf zes maart naar Vlaanderen. In de razendpopulaire Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels. Persoonlijke vetes en de drang om de beste te zijn zorgen voor kleurrijk entertainment in en uit de ring. Uiteraard zijn de meeste gevechten in scène gezet. 

In ‘WWE: Raw’ zien we hoe professionele worstelaars hun problemen heel letterlijk uitvechten. Van familievetes tot bedrog en ruzie: geen drama is de vechtersbazen vreemd. Het gaat natuurlijk over acteurs, niet om echte familievetes. 

WWE SmackDown

Daarnaast brengt ZES ook het very American ‘WWE: Smackdown’, waarin we all-stars uit ‘WWE: Superstars and Divas’ zien passeren. Onder andere The Undertaker, Edge en Drew McIntyre nemen het tegen elkaar op en strijden om de kampioenstitel. 

Doorheen de wedstrijden van ‘WWE: Raw’ klinken de gevatte commentaren van Micheal Cole, professioneel worstelcommentator en voormalig journalist, Corey Graves, columnist en worstelaar op pensioen en Renée Young, sportjournaliste, door de speakers. Ook de wedstrijden van ‘WWE: Smackdown’ zijn voorzien van pittige commentaren aangeleverd door Josh Mathews, professioneel worstelaar en John “Bradshaw” Layfield, Amerikaanse tv-persoonlijkheid, zakenman én gepensioneerd worstelaar.

Kijk vanaf 6 maart naar de Amerikaanse worstelwedstrijden met hoog entertainmentgehalte. ‘WWE: Raw’ om 22u30 op ZES, gevolgd door ‘WWE: Smackdown’ om 23u25.

WWE worstelen
Zes WWE worstelen
WWE worstelen
Zes WWE worstelen
WWE worstelen
Zes WWE worstelen7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • christoph van eeckhout

  De App gaan we nog steeds moeten gebruiken hoor ... gaat hier enkel om monday night raw en smackdown , de andere shows horen daar jammergenoeg niet bij

 • Roger Gilis

  Eindelijk terug! Waar is de tijd van het WWF met Hulk Hogan, André The Giant en vele anderen op de toenmalige BRT? Show verzekert.

 • ronny geeraerts

  Eindelijk na eurosport in de jaren 90, opnieuw een worstel programma op TV. blijft leuk kijken.

 • Maarten Baetens

  Niet voor dit of dat. Maar The Undertaker worstelt alleen nog maar op Wrestlemania en Edge is met pensioen. Josh Mathews is bij Impact Wrestling en John Bradshaw Layfield is ook met pensioen

 • Patrick Van den Winckel

  The Undertaker is met pensioen, evenals Edge. Zo nu en dan komen die nog wel eens op maar dan niet meer echt om te worstelen. En nu maar hopen dat ze bij ZES alles ondertitelen en niet zoals de franstaligen tussen het comentaar vertalen... zo begrijp je geen van beiden.