Ze verdient nog steeds miljoenen aan de reeks, maar Jennifer Aniston werd bijna uit ‘Friends’ geschrapt

Friends
‘Friends’ lanceerde de carrière van Jennifer Aniston en de actrice verdient nog steeds miljoenen aan de heruitzendingen van de reeks, maar bijna was het anders geweest. Het boek ‘Generation Friends’, dat in september uitkomt, onthult nu dat ze na één seizoen bijna uit de reeks werd geschreven. 

‘Generation Friends’ komt er naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de reeks. In het boek worden heel wat weetjes en geheimen over de iconische reeks uit de doeken gedaan. Sommige weetjes zijn bij de grote fans al gekend, zoals het oorspronkelijke idee om de reeks niet rond Ross en Rachel, maar wel rond Monica en Joey te laten draaien. Dat koppel haalde de reeks echter nooit, want Monica trouwde met Chandler.

Een andere onthulling doet fans wel met verstomming slaan. Jennifer Aniston werd bijna uit de reeks geschreven. De actrice acteerde naast ‘Friends’ ook in de bij ons onbekende reeks ‘Muddling Through’. Jennifer had een contract getekend bij CBS, waarop het programma werd uitgezonden, waarin stond dat ze verplicht was om een vervolg op de reeks te maken indien er beslist werd een tweede seizoen te draaien. Indien het programma een succes werd, moest Jennifer dus noodgedwongen stoppen met ‘Friends’. NBC, de zender waarop ‘Friends’ uitgezonden zou worden, was er niet gerust in en speelde daarom een vuil spel. Op het uitzenduur van ‘Muddling Through’ programmeerden ze telkens weer de grootste blockbusters om kijkers van CBS af te snoepen. Het plan werkte en ‘Muddling Through’ werd afgevoerd door een gebrek aan kijkers. Jennifer Aniston kon daardoor gewoon voor ‘Friends’ blijven werken, wat ze uiteindelijk ook tien jaar lang deed. Na tien seizoenen stopte de succesvolle reeks.

Bekijk ook: Waarom Jennifer Aniston en niet Angelina Jolie ‘wint’
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • freddy tormans

    laat iedereen zegen wat hij of zij wil, natuurlijk heeft iedereen zijn eigen aardigheden,maar Jennifer is een grote actrisse, en nog een grotere persoonlijkheid,die ik eens graag persoonliijk zou willen ontmoeten