Zat, zatter, zatst: deze beelden uit 'Temptation Island' zag je nog niet

Kevin, Yasmine en Billy
SBS Kevin, Yasmine en Billy
'Temptation Island' betekent ook twee weken stevig feesten en dat gebeurt uiteraard allemaal onder het oog van de niets ontziende camera's. Van de stevige feestjes kunnen Jeremy en Kevin zonder twijfel meespreken. Deze beelden uit 'Temptation' zag je nog niet.

Jeremy trok zich terug in de privacy van de Hut om zijn liefde aan zijn Vanessa te betuigen. Hij had het er duidelijk naar zijn zin.

Ook Kevin laat zich de feestjes welgevallen. Hij eindigt knock-out op zijn bed en dat is zeer tegen de zin van vrijgezellen Billy en Yasmine. 

In het resort van de vrijgezellen mannen ging het er iets rustiger aan toe. Daniëlle en Vanessa kozen Fabrizio en Tomas voor hun eerste date. De ideale gelegenheid voor de twee boys om even het een en ander met elkaar te bespreken. "Zij is een steen", zegt Fabrizio.
24 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Charlotte Hermans

  Wie is die mooie jongen in het laatste filmpje? ;D

 • danny buyse

  @Tina, er zijn veel zelfs heel veel mensen die drinken en seks hebben. Je kan met uw lief samen gezellig een wijntje gaan drinken en de zelfde nacht seks hebben maar dit is toch wel op een heel ander manier. En je kan regelmatig ladderzat seks hebben met gelijk wie en de volgende ochtend u een breuk verschieten met wie u in bed ligt! Tja ieder zijn stijl!

 • wim rooyakkers

  En met zo,n programma's word de jeugd opgevoed?

 • Gunter Belis

  niemand kijkt zogezegd maar iedereen reageerd,meer reklame heeft een programma niet nodig zeker

 • Gunter Belis

  Niemand kijkt zogezegd maar iedereen reageerd,meer reclame heeft een programma niet nodig zeker