Exclusief voor abonnees

Zal de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-reeks er alsnog komen? “Het kàn, maar of de acteurs gaan willen...”

Independent Films
Sinds het jammerlijke overlijden van Johny Voners heerst er verwarring. Zowel bij de media als bij het publiek. Want: zullen die nieuwe afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ nog doorgaan? Die staan op de planning en An Swartenbroekx (50) was volop scenario’s aan het schrijven. Maar opeens zag het ernaar uit dat dit toegejuichte project wellicht wordt afgelast. Weekblad TV Familie vroeg het na bij de betrokken partijen. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny Buyse

  Doen, voor de eer en aanzien van Johny

 • Corrie En Annemieke Heeren

  Graag zelfs ,al zijn er meer alternatieven om van te genieten De Zonen van as bijvoorbeeld

 • Michael Demeulenaere

  Voor mij mag het doorgaan ter ere van Xavier het zal misschien niet meer hetzelfde zijn als ervoor maar geef toe het zou een mooie eerbetoon zijn aan de kampioen!!

 • rolf grevendonck

  blij dat het gedaan is de eerste seizoenen warende eerste seizoenen waren kei goed met Carry Goossens en Jacques Vermeire daarna was het meer Wenen dan lachen marisken met zijn choco vond ik hè

 • Kenny Brusseel

  Van mij mag het laatste seizoen gemaakt voor hem te eren dat zal hij gewilt hebben