Zac Efron en Anna Kendrick werken aan serie voor Facebook

Anna Kendrick (tweede van links) en Zac Efron (uiterst rechts) speelden eerder al samen in de film ‘Mike and Dave Need Wedding Dates’.
20th Century Fox Anna Kendrick (tweede van links) en Zac Efron (uiterst rechts) speelden eerder al samen in de film ‘Mike and Dave Need Wedding Dates’.
Facebook zal in de toekomst meer inzetten op eigen series om de strijd aan te gaan met Netflix en YouTube. Voor de komische animatiereeks ‘Human Discoveries’ wist het sociale netwerk alvast Zac Efron (31) en Anna Kendrick (33) te strikken. Dat meldt The Hollywood Reporter.

‘Human Discoveries’, of ‘Menselijke Ontdekkingen’ in het Nederlands, zal een verhaal vertellen over een groepje vrienden uit het stenen tijdperk dat kennis zal maken met belangrijke uitvindingen zoals het wiel. Daarnaast is er in de serie ook aandacht voor controversiële thema’s als racisme. Ook alcohol, kunst en smalltalk wordt in de reeks besproken. De serie komt later dit jaar uit op Facebook Watch. Meer details zijn voorlopig niet bekend.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Delphine Boonen

    2 geweldige acteurs !!