WIN. “Winter is coming”: ga gratis naar de grote 'Game Of Thrones’ bingewatch-avond van Telenet

Jon Snow en Daenerys Targaryen in Game of Thrones.
HBO Jon Snow en Daenerys Targaryen in Game of Thrones.
Oproep aan alle ‘Game Of Thrones’-fans: Winter is coming! En niet alleen letterlijk. 

Op 25 november lanceert Telenet in het Antwerpse Meatpack hun nieuwe trailerpark-concept, om te vieren dat verschillende populaire HBO-series, zoals ‘True Blood’, ‘Game Of Thrones’, ‘Insecure’, ‘The Soprano’s’ en ‘The Walking Dead’ vanaf 26 november via PLAY te bekijken zijn.

Als grote opener organiseert Telenet een heuse bingewatch-avond voor ‘Game Of Thrones’-fans, volledig in het thema van de serie. Voor eten en drank wordt gezorgd, net als voor een gezellige kijkavond met een marathon van het volledige eerste seizoen van de show. Dat alles duurt van 12u00 ‘s middags tot 22u00 ‘s avonds. 

Ook ambassadeur van dienst, Thibault Christiaenssen van Equal Idiots, zal aanwezig zijn. Hij is al jaren een grote fan. “Echt alles zit in deze serie: draken, knappe vrouwen, epische vechtscènes, romantiek,... Bingen dus! Zeker nu de winter in aantocht is.” 

Een korte samenvatting:

Wat? 

10 duotickets. Het eerste seizoen van ‘Game Of Thrones’ bingewatchen in een prachtig decor, samen met andere fans, waaronder Thibault Christiaenssen. Maaltijden en drank zijn inbegrepen.

Wanneer?

25 november, van 12u00 tot 22u00. 

Waar? 

Meatpack, Samberstraat 40, Antwerpen

Wil jij er ook graag bijzijn? Vul hieronder dan zeker ons wedstrijdformulier in. 

Thibault Christiaenssen voor de Telenet Trailer van 'Game Of Thrones'. Benieuwd wat er in die trailers te beleven valt? Hou HLN Showbizz dan in de gaten! Vanaf vrijdag geven we overnachtingen in het trailerpark weg.
David Plas Thibault Christiaenssen voor de Telenet Trailer van 'Game Of Thrones'. Benieuwd wat er in die trailers te beleven valt? Hou HLN Showbizz dan in de gaten! Vanaf vrijdag geven we overnachtingen in het trailerpark weg.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy Fosselle

    Het is Sopranos i.p.v. Soprano's en The Walking Dead is van Fox en dus niet van HBO. @ Corstjens: Netflix heeft geen rechten op de HBO-series dus niets (gratis) behalve The Walking Dead maar ja als de journalist het al niet weet ...

  • Wendy Warens

    Saaie serie, sinds ze de boeken niet meer kunnen volgen zijn de scriptschrijvers het Noorden kwijt en dat al sinds seizoen 5. Zelfs de aanvallen zijn gewoon voor spektakel zonder enig tactisch inzicht.

  • Daniel Corstjens

    Alles gratis op netflix,gewoon iedere maand een ander e- mail adres gebruiken en je kijkt weer een maand gratis!!!