Wim Oosterlinck speelt vanavond mee in 'Familie'

Wim Oosterlinck in 'Familie'.
Qmusic Wim Oosterlinck in 'Familie'.
Kijkers van 'Familie' zullen vanavond wel een heel bijzondere klant opmerken in de Jan & Alleman. Wim Oosterlinck brengt namelijk een bezoekje aan het café.

Hij is een klant van Amélie, gespeeld door Erika Van Tielen. "Wim was heel bescheiden en een beetje zenuwachtig ook, maar het is goed gegaan," vertelt zij. "Hij had de juiste looks en een goede invulling van de figurantenrol, daar gaan de mensen op moeten letten vanavond. Ik denk zelfs dat onze baas eraan denkt om Wim een vaste rol te geven." Wim zelf was ook enthousiast: "Ik was zenuwachtig. Maar je zit gewoon in de Jan & Alleman, hé. Dat was heel raar en ik was best in de war."

Wim deed dit voor de actie ‘Sam, Heidi of Wim: wie verdenk jij?’, waarbij Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck elke dag in hun ochtendshow een verhaal of geheim vertellen en de Qmusic-luisteraars moeten raden wie ze verdenken van de drie. Het nieuwe geheim dat vanmorgen gelanceerd is: wie treedt samen met een bekende internationale artiest vermomd op straat op: Sam, Heidi of Wim?
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • joseph aerts

    van stubru naar q en nu naar familie....hoe laag kan iemand vallen