Wim Lybaert geeft Philippe Geubels les in gelukkig zijn

VRT
Komiek Philippe Geubels ging op reis met de ‘Columbus’ van Wim Lybaert’. Wat hebben wij allemaal geleerd? Vooral dat Wim Lybaert de sleutel van hét grote geluk op zak heeft. “Geluk is kunnen genieten. Het is een worst met een augurk en een pintje”, klonk het vanop het dak van de reisbus.

Aflevering twee van ‘De Columbus’ was emotioneel oppervlakkiger dan de openingsaflevering met Jeroen Meus. We zagen topkomiek Geubels geleidelijk ontstressen en in de ban geraken van het simpele geluk dat Lybaert met zijn bus opwekt. We ontdekten dat op nauwelijks 200 kilometer rijden er een andere wereld wenkt. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Voor het overige liet Geubels weinig in zijn privékaarten kijken. Hij haat muggen, vindt onkruid wieden de domste bezigheid die er bestaat, kan Will Tura-hits als ‘Mooi, ’t leven is mooi’ meezingen, zal altijd om ter hardst vals spelen tijdens een rondje Monopoly, kan sinds zijn zestiende crème brulée maken met dank aan zijn leercontract als bakkersgast en kapt met gemak aardappelgenever binnen. En dan was er nog de uitspraak van de dag, de ochtend nadat er flink getafeld werd, van Geubels: “Ik heb precies wat koppijn van die steak.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Janin Vandermaelen

    Wim Lybaert is top! Hij put plezier uit en kan genieten van eenvoudige dingen. Hij is een gevoelsmens, positief ingesteld en een warme persoonlijkheid. Proficiat met je programma.

  • Gerard Braeckmans

    Eigenlijk een belachelijk programma. Zo zijn er wel meer. De vlaamsche zenders staan er bol van.