Wie wil er boksen tegen Natalia in nieuw VTM-programma?

Natalia stapt binnenkort de boksring in.
Kristof Ghyselinck Natalia stapt binnenkort de boksring in.
Na 'Sterren Op De Dansvloer' en 'Sterren Op Het IJs' zet VTM sterren tegenover elkaar in... de boksring. In het voorjaar van 2018 lanceert de zender een Vlaamse versie van 'Boxing Stars', waarin BV's elkaar te lijf gaan.

Natalia is één van de eersten die toezegde. Niet verwonderlijk, gezien de zangeres geregeld bokst om fit te blijven. Andere BV's die in aanmerking komen omdat ze boksen als hobby: Valerie De Booser, Cathérine Moerkerke, Tatyana Beloy, Laura Tesoro, Gabriel Rios en Kobe Ilsen.

Eerder waagden Josje Huisman, Olga Leyers, Viktor Verhulst, Guga Baúl, Bill Barberis en Maarten Breckx al hun kans in het Caz-programma 'Boxing Stars', dat werd opgenomen als stunt voor de lancering van de mannenzender. 
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nick Daemers

  Mag ik dan als eerste op haar mulle kloppe

 • van moorleghem marnic

  Waarom laat men de gexone kijker eens niet bocksen tegen BV’s ? Das pas goed voor de kijkers , spijtig maar binnenkort gaat niemand meer kijken naar VTM omdat het enkel maar programmas maakt van BVers tegen BVers

 • Jos Denis

  Zielig!

 • Jacques Pauwels

  Wat n zever is me da weer....en zij doet ook alles om maar niet in de vergeethoek te geraken...arm vlaanderen.

 • Patrick Verbelen

  VTM is dat niet de zender die klaagt over tegenvallende reclame inkomsten, hoe zou dat nu komen. Ze gaan het daar ook nooit leren laat staan in te zien.