Exclusief voor abonnees

Wie overleeft de soapzomer? Acht mogelijke slachtoffers in 'Familie' en 'Thuis'

Er zijn acht mogelijke slachtoffers in 'Familie' en 'Thuis'
Medialaan/VRT Er zijn acht mogelijke slachtoffers in 'Familie' en 'Thuis'
Wie overleeft de soapzomer? Fans moesten nagelbijtend wachten op nieuws over het lot van maar liefst acht sleutelfiguren in 'Familie' en 'Thuis'. Vanavond kunnen die eersten al opgelucht ademhalen, want 'Familie' start met een dubbelaflevering. 'Thuis' begint pas een weekje later.

HET 28STE SEIZOEN VAN 'FAMILIE'

Mysteries worden opgelost

Het slotbeeld van de seizoensfinale van 'Familie' liet de kijker vlak voor de zomer verbaasd achter. Amélie lag neergestoken op de grond, roerloos en in een plas bloed.

Was ze dood? Het antwoord op die vraag kennen alerte fans natuurlijk al, dankzij de spoiler van actrice Erika Van Tielen op Instagram. Ze had een foto van haar loge in de nieuwe tv-studio's in Lint gepost. Foutje, want zo'n eigen stekje krijg je natuurlijk enkel als je personage nog leeft... De andere cliffhanger van de seizoensfinale bleef wél overeind: wie stak Amélie neer en waarom?

Veronique (Sandrine André) is verdachte nummer één. De moordpoging vond in haar huis plaats, ze hing vol bloed en haar vingerafdrukken staan op het wapen. Hoeveel bewijs heeft een rechercheur nodig? Sommige kijkers vinden die denkpiste iets te voor de hand liggend en speculeren over andere verdachten, zoals de rare passant in de bar, Mathias (Peter Bulckaen), Marie (Lien Van de Kelder), Cédric (Yanni Bourguignon) en zelfs Marie-Rose (Martine Jonckheere), die binnenkort haar rentree maakt. Allemaal hebben ze wel een reden om Veronique en Lars (Kürt Rogiers) hun prille liefdesgeluk niet te gunnen.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vercruyssen Willy

  Afvoeren die onnozele soaps en ook die eeuwige overbodige reclame

 • romy verhove

  De grootste klucht ooit...Als je de details bekijkt merk je per aflevering wel 10 tallen foutjes ,heel rare beeldmixers en scenarioschrijvers hebben ze daar !

 • Stephan Chef

  Ik, kijk namelijk naar geen van de twee :).