Exclusief voor abonnees

Wie is Vlaamse zakenman die 2,5 miljoen over heeft voor Antwerps huis? “In mijn garage staat een haardvuur”

Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.
SBS Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.
Bart Goovaerts (56) is volbloed ondernemer. Vastgoed, haardvuren, staalwerk, drones: ze maken hem succesvol. Zó succesvol, dat hij zonder ook maar een cent te lenen 2,5 miljoen euro kan leggen voor een nieuw huis in het Antwerpse. Zelfs zijn auto’s zitten er warmpjes in: zij staan thuis in Zedelgem netjes geparkeerd naast een open haard. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk Driessens

  Laat hem gelukkig zijn ... als dat zijn ultieme kan bereiken hij geeft Het zelfde lot hoor de zelfde 6 planken 2m onder de grond ...

 • geert bernaert

  Durven ondernemen mogen we allen. De meeste kunnen geen café rendabel houden. Daarom... wat zijn we zonder ondernemers die... werkgevers zijn, net als Willy Naesens. Als ze dan nog veel geld spenderen in eigen land..... dan worden er nog eens mondjes gevuld. Erger met diegene waaronder vele politici die op de Kaaiman hun geld ingraven. Ben zelf geen zelfstandige, maar met en voor velen gewerkt. We zien enkel de glitter. Ga maar eens de rechtbank v Koophandel kijken baar de falingen.

 • ETIENNE BOECKX

  Meneer zijn auto staat in een verwarmde garage ! Wat een arrogantie ! Wij moeten besparen op energie en deze meneer mag met de energie sossen ! Tijd om die rijke arrogantie aan te pakken.

 • koen heerman

  En ik moet met mijn eurotje 4 betalen om antwerpen binnen te komen, en heel leuk dat ze het er goed inwrijven op tv!!! Zal mijn eurootje vier vanaf nu elke morgen lekker laten warmdraaien!!!

 • Maria de swert

  Mensen mogen rijk zijn , maar waarom daarmee in de media willen komen , dan stel ik mij grote vragen over wie je bent en wat je daarmee wilt bereiken , er zijn rijke mensen genoeg en daar hoor of zie je niets van , een vorm van arrogantie misschien ,spijtig !