Ga naar de mobiele website
^ Top

Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

Photo News
"De broers Azimi staan helemaal niet op het punt om het Godshuis in Sint-Laureins te kopen. Hun verhaal in 'The Sky is the Limit' is één grote leugen", zegt huidig uitbater Karen Babasyan van het monumentale hotel-restaurant. "Door hun beweringen lijd ik zakelijke schade. Ik overweeg gerechtelijke stappen."

Dinsdagavond gingen de Iraniërs Salar (34) en Sasan (30) Azimi ­vol­uit in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. Nadat de twee broers in hun kasteel en ­hotel in Aardenburg (Sluis) eerst nog wat gegoocheld hadden op de beurs, en daarbij vlot 130.000 euro waren verloren, zetten ze hun zinnen op een investering in hotel Godshuis in het pittoreske Sint-Laureins in het Meetjesland. De broers stapten in een helikopter en maakten een vlucht boven hun nieuwe eigendom. Alsof het ­allemaal in kannen en kruiken was. Of hooguit een kwestie van nog enkele formaliteiten.

Voorverkooprecht

Karen en Kira Babasyan, de huidige uitbaters van Godshuis, zijn er ondersteboven van. "Dit verhaal klopt helemaal niet. Van a tot z ­gelogen", aldus de baas van het hotel-restaurant-feestzaal. "De Azimi's hebben hier niets te zoeken."

Lees het hele verhaal en de reactie van de familie Azimi in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar 1 euro!

Meer over18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • andre poelmans

  Die mannen , zie ze genieten van de media aandacht ! God weet hoeveen poef ze hebben ? 2 blaaskaken !! Awel ..... help jullie landgenoten vluchtelingen ? Jullie hebben toch zoveel centen ? Veel wind , ja

 • Filip Lefever

  Afvoeren, al die onzin op vlaamse commerciele zenders

 • Fredje Goethals

  Moest ik miljonair zijn, zou mijn eigen ni verlagen tot de Media..

 • karin verwimp

  'k Denk dat ik al weet hoe die aan hun rijkdom gekomen zijn. En inderdaad, programma's als dit afvoeren. Geen fatsoenlijk mens die naar die rotzooi kijkt. Alleen voyeurs. Ze kunnen beter ne goeie film geven.

 • Gun A

  Dienen dikke int wit das pas een egotripper. Heb mij kapotgelachen. Ik vind dat zo zielig dat een mens zo bezig is met zich beter voor te doen als hij is en dat hij het zelf niet beseft dat wij daar allemaal doorkijken.

Meld een bug