Wat vindt Dr. Evil van 'The Interview'?

Mike Myers heeft afgelopen weekend zijn typetje 'Dr. Evil' nieuw leven ingeblazen. In Saturday Night Live liet de slechterik uit de Austin Powers-films zijn licht schijnen over de heisa rond 'The Interview'.

Filmmaatschappij Sony besloot vorige week om de komedie niet uit te brengen uit angst voor Noord-Koreaanse represailles. Iets wat bij Dr. Evil enkel veel misprijzen opwekt. In zijn gekende stijl spelt hij zowel Noord-Korea als Sony de les.

"Ik onderbreek dit programma, omdat ik woedend ben dat Noord-Korea en Sony Pictures kwaadaardige organisaties een slechte naam geven", aldus Dr. Evil, naar goede gewoonte met een (nep)kat op de arm. "Het is zielig om jullie twee ruzie te zien maken over een onnozele comedy. Het is een beetje zoals twee kale mannen zien vechten om een kam. Who cares?"

Noord-Korea moet het als eerste ontgelden. "Jullie zijn een van de meest kwaadaardige landen ter wereld en jullie eerste oorlogsdaad is 'een film vermoorden'? Het is makkelijk een film te vermoorden, verplaats 'm gewoon naar januari."

Sony werd ook niet gespaard. "Waarom net Sony pesten? Ze hebben geen hit meer gehad sinds de walkman", aldus Evil.