Wat is er mis met deze foto van 'Thuis'?

Wim Stevens, Pol Goossen, Lut Hannes, Daan Hugaert, Marleen Merckx
VRT Wim Stevens, Pol Goossen, Lut Hannes, Daan Hugaert, Marleen Merckx
Zaterdag was het Driekoningen en ook in 'Thuis' ging die feestdag uiteraard niet onopgemerkt voorbij. In de aflevering van vrijdag gingen Frank, Simonne, Eddy en Angèle verkleed als koningen op pad om geld op te halen. Ze vonden onder andere in Tom een gulle gever, maar toch scheelde er iets aan de beelden. 

Terwijl Driekoningen elk jaar op 6 januari valt, was het duidelijk dat de beelden in de zomer werden opgenomen. De loofbomen in de achtergrond hebben namelijk allemaal nog hun groene bladerdak en ook van de kou lijkt het vijftal op de beelden helemaal geen last te hebben.

Ook enkele aandachtige fans was het niet ontgaan en er werd dan ook melding van gemaakt op sociale media. "Driekoningen zingen allemaal goed en wel maar kun je aub bij het filmen wat op de jaargetijden letten?" Al bij al konden de fans er toch nog om lachen. "Toch nog beter dan in familie waar men het lijk van de gecremeerde Guido opgraaft 😅", reageerde iemand. 

FB
Thuis
VRT Thuis
Thuis
VRT Thuis
Thuis
VRT Thuis

Wim Stevens, Pol Goossen, Lut Hannes, Daan Hugaert en Marleen Merckx.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Guy Miserez

    ja het is "Thuis" !!!!!!

  • Jozef Van Schuerbeeck

    Alles is daar mis mee. Het is een gewoon een slecht, belachelijk programma.

  • Alfons Verbist

    Het kon dan wel zomer zijn, maar de vogeltjes ontbreken in de bomen...