Wat dan als boer Jan straks kiest voor Romina? “Ik ga mijn leven niet overhoop gooien voor een man die ik pas ken”

Jan, Romina & Laura in Australië - Maar wat als Jan straks voor Romina kiest?
VTM Jan, Romina & Laura in Australië - Maar wat als Jan straks voor Romina kiest?
‘Als Jan in België had gewoond, was dat voor mij even goed geweest’, zegt de knappe Romina (27) uit ‘Boer Zkt. Vrouw’. Of nog beter misschien. Want de laborante die bijklust als model, ziet zichzelf niet halsoverkop naar Australië verhuizen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lydia Appelmans

  Waarom doet ze er dan aan mee?

 • lodewijk maesen

  ik had een klik met hem omdat we op tv komen en zo ik beetje bekend wordt en als hij toch ni veel geld heeft ne BV aan de haak kan slaan enzzzzzz

 • Dick De Zeure

  Waarom doet ze dan mee met dit programma?Enkel om in de belangstelling te staan. Boer Jan zal op zijn tellen moeten passen,straks eindigt hij even eenzaam als voor de aanvang van deze show!

 • Karel Lein

  Het programma had beter boerenzoon zoekt vrouw geheten. Op 1 boer na heeft geen enkele boer een boerderij. Ze wonen allemaal nog bij hun mama. Nogal een afknapper voor die vrouwen..

 • johannes van Wetten

  Zij komt graag in de belangstelling, dit blijkt hieruit, zij wist dat het aan de andere kant van de wereld is bij boer jan, maar waarom zou ze anders ook aan dit programma mee doen, om op te vallen, en om te gaan van man tot man, of pure verwaandheid.