Exclusief voor abonnees

Waarom Victor uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ zo afstandelijk overkomt: “Het leven in Bulgarije heeft van mij een harde jongen gemaakt”

VTM
Hij komt in ‘Boer Zkt. Vrouw’ niet meteen over als een gevoelige romanticus. Maar dat beeld wil Victor (25) graag bijstellen. “Ik heb wel degelijk emoties, hoor”, zegt de akkerbouwer uit Bulgarije, die had verwacht dat de meisjes hem tijdens de speeddates “wat meer uit z’n kot zouden lokken”. Dat schrijft het weekblad Dag Allemaal.

“Sollicitatiegesprekken.” “Een spervuur aan vragen.” Zo omschreven An en Dina de speeddates van Victor en zijn tien dames. De akkerbouwer, die al sinds zijn vierde in Bulgarije woont, ging zeer systematisch te werk. Dat had hij eerder ook al gedaan toen hij samen met zijn nonkel de brieven van verliefde meisjes doorploegde. Er kwamen zelfs fluostiften aan te pas om een selectie te maken. “Die brieven lezen, dat was werken, hé”, zegt Victor. “Dan kan je maar beter een systeem hebben.”

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Verlinde

  komt wel goed, als 25 jarige zakenman bescherm je met een muurtje, maar als de liefde/liefste langs komt valt dit muurtje wel weg. Hij is toch op zoek naar liefde voor het leven, .. kom wel goed de komende weken.

 • Ellen Sanders

  niet iedereen is gelijk, niet iedereen moet gevoelig zijn of overkomen. Wat verwacht je van een zakenman van 25jaar? Zolang het hart op de juiste plaats is, past er altijd wel iemand bij. Persoonlijk heb ik liever een harder type die na ontdooien de mijne blijft dan iemand die direct de harten steelt van menig vrouw en bijgevolg snel vlindert...

 • Loesje Vranken

  Ik vind het een koel, koud, omhoog gevallen manneke.Is geen excuus: het leven in Bul.heeft mij hard gemaakt want dan moet je hier geen meisje komen zoeken. Dan moet je ginder iets zoeken, want deze meisjes worden waarschijlijk diep gekwetst id vlg afleveringen. Gevolg voor de meisjes: geen zelfvertrouwen meer!

 • bill derycke

  Meisje komen blijkbaar toch graag in de media ,die jongen heeft precies in de koffie geblazen.

 • Andres Michiels

  Dat ventje stelt honderduit vragen maar geeft geen kik bloot over zichzelf, hij is en blijft een koele kikker. Ik snap niet dat hij aan dat programma wil meedoen.