Exclusief voor abonnees

Waarom Tim zo enthousiast z’n liefde verklaart aan Esther: "We hebben elkaar nu wel genoeg afgetast"

Esther en Tim.
VTM Esther en Tim.
"Ik hou van jou en wil de rest van m’n leven met je delen." De woorden van Tim (30) aan het adres van z’n vrouw Esther (31) zijn duidelijk. Maar loopt hij nu niet véél te hard van stapel? "Ik vond dat ik dit móest doen", zegt Tim in Dag Allemaal. "Die woorden kwamen uit de grond van m’n hart."

De ‘Blind Getrouwd’-koppels varen elk hun, heel eigen, koers. Mike en Marjolein blijven schipperen tussen hoop en frustratie, Lieve en Aljosja lachen hun beginnende verliefdheid weg en Wendy krijgt het zo stilaan op haar heupen van eeuwige twijfelaar Damiano.

Frie en Toon van hun kant groeien gestaag naar elkaar toe, en ook Tim en Esther legden tot hiertoe een vrij harmonieus parcours af. Maar aan een te traag tempo, vindt Tim. Hij heeft zijn hart al lang verloren aan z’n bruid, en ook bij Esther gaat het zichtbaar de goeie kant op. Om één en ander te bespoedigen schreef Tim een vurige liefdesverklaring voor z’n echtgenote.

"Je hebt de weg naar m’n hart ­gevonden", klinkt het in Tims ontboezeming. "Ik hou van jou en ik hoop dat dit experiment zal lukken. Want ik wil de rest van mijn leven met je delen."

Dat was een gewaagde stap, Tim, een brief waarin je jouw diepste gevoelens op tafel gooit. Heb je daar lang over nagedacht?

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Timmy Langenberg

    het is per slot van rekening ook zijn vrouw, dus niks abnormaal aan dat hij ze graag wil zien.