Waarom Joanna plots andere oorbellen droeg in ‘Dancing with the Stars’

Joanna droeg tijdens de opnames twee paar verschillende oorbellen.
VIER Joanna droeg tijdens de opnames twee paar verschillende oorbellen.
Echt oplettende kijkers of fashionista’s zullen het waarschijnlijk wel gemerkt hebben: Joanna, het enige vrouwelijke jurylid in het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’, droeg in de uitzending van afgelopen zondag twee paar verschillende oorbellen. Maar daar blijkt een uitleg voor te zijn. “De oorbellen zorgden voor geluidsoverlast op haar micro.”

Aan het begin van het programma droeg Joanna oorbellen met verschillende gekleurde steentjes op, maar toen Viktor Verhulst zijn punten moest krijgen na zijn dansprestatie kwam Joanna plots in beeld met rode exemplaren. Niet veel later in het programma, droeg Joanna dan weer de oorbellen die ze in eerste instantie had uitgekozen. Navraag bij VIER lost het mysterie op. “Haar oorbellen zorgden voor wat ‘geluidsoverlast’ op haar micro, vandaar de wissel”, klinkt het bij de zender. “Achteraf bleek dat ook het nieuwe paar voor problemen zorgde en zijn ze terug naar de oorspronkelijke set gegaan.”

Joanna aan het begin van het programma.
VIER Joanna aan het begin van het programma.
Toen Viktor zijn punten kreeg, droeg Joanna plots rode oorbellen.
VIER Toen Viktor zijn punten kreeg, droeg Joanna plots rode oorbellen.
Uiteindelijk mocht Joanna toch de oorbellen dragen die ze eerst had uitgekozen.
VIER Uiteindelijk mocht Joanna toch de oorbellen dragen die ze eerst had uitgekozen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.