Exclusief voor abonnees

Waarom ‘Down The Road’ geen potten breekt in Nederland: "Grappige knuffeldownies op tv, dat hebben we hier wel gehad"

Nadat ze programma's als 'synDROOM' en 'Down met Johnny' eerder wel konden smaken, lopen de Nederlanders nu niet echt warm meer voor Dieter Coppens en zijn reisgezellen.
één Nadat ze programma's als 'synDROOM' en 'Down met Johnny' eerder wel konden smaken, lopen de Nederlanders nu niet echt warm meer voor Dieter Coppens en zijn reisgezellen.
Bij ons is 'Down the Road' een van de grootste kijkcijferhits in jaren, maar het atypische reisprogramma laat de gemiddelde Nederlander behoorlijk koud. Het gevolg van een kleine zender, veel gelijkaardige programma's en te weinig aandacht, klinkt het bij critici en producenten. Al is er wel heel veel lof voor Dieter Coppens. “Dat nog geen enkel Nederlands vrouwenblad hem op de cover heeft gezet!”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wilma Hamerpagt

    Heel jammer dat het programma in Nederland niet zo aanslaat. Ik denk dat dat komt omdat er weinig reclame voor is gemaakt. Zelden heb ik zo'n mooi en oprecht programma gezien. Heb er echt ontzettend van genoten.

  • Marjo Den Broeder

    Ik als Nederlandse kijker vind het een fantastisch programma. Ik de eerste 2 jaargangen met veel plezier gekeken. Heel erg indrukwekkend hoe Dieter en Saar met hun deelnemers aan Down the Road omgaan. Ik heb ook mijn vrienden enthousiast zien kijken naar deze series. Angela de Jong geeft haar mening die ik absoluut niet deel. Chapeau voor dit programma

  • DOMINIEK COTTENS

    Ja, daar brengt men die mensen al meer dan 20 jaar op TV en hoe het echt is. Hier is het een knuffelprogramma.