Waalse ‘Boer Zkt. Vrouw’ loopt uit de hand: kandidate plots koudweg ontslagen

RTL
De Vlaamse versie van ‘Boer Zkt. Vrouw’ is intussen afgelopen. Boer Jan en Manu vonden hun vrouw via het programma, Jitse en Jeroen vonden de liefde via een andere weg. Voor Bjorn en Evelyn eindigt het verhaal in vriendschap. Grote dupe was Severien, zij werd brutaal gedumpt door boer Jeroen en bleef met een gebroken hart achter. En ook in de Waalse versie ‘L’amour est dans le pré’ is het voor één van de kandidates veel minder positief afgelopen dan zij had verwacht. 

Voor de 48-jarige Sabine uit Visé kreeg haar zoektocht naar de liefde in ‘L’amour est dans le pré’ een even pijnlijk als onverwacht gevolg. Ze zag de oproep van boer Fabrice en schreef zich snel in om haar kans te wagen. Maar toen haar werkgevers vernomen dat ze zich had ingeschreven voor de realityreeks, werd ze zonder pardon ontslagen. Sabine was aan de slag als veiligheidsambtenaar voor de stad Luik

Sabine viel dan ook op in het programma. Ze nam geen blad voor de mond, was altijd eerlijk, en dolde er op los. En net omdat haar passage zo opmerkelijk was, besloten haar werkgevers om Sabine aan de deur te zetten. “De opmerkingen die ze maakt, het gedrag dat ze aanneemt en de kleding die ze draagt passen niet bij haar professionele taken. Haar normen en waarden zijn niet compatibel met die van de functie van veiligheidsambtenaar. Daarom schorsen wij haar licentie met onmiddellijke ingang”, verklaart het Luikse schepencollege in de Waalse pers.

RTL6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Vandeputte

  Een stok is tegenwoordig rap gevonden als er moet geslagen worden. Trieste reactie van het Luikse schepencollege. Als die vrouw naar de Arbeidsrechtbank gaat krijgt ze zonder twijfel gelijk en moeten ze haar ontslag teniet doen.

 • stefan crama

  Als je een publieke functie bekleedt blijf je weg uit zulke programma's.

 • Saadia Sellak

  Hoe ver mag een werkgever gaan in het bemoeien met het privé leven van een werknemer? Ze functioneerde toch goed op haar werk?!

 • Roger Cooks

  Als men zich voor een gans land bij wijze van spreken prostitueert, dan moet men niet verbaasd zijn dat niet iedereen daar mee gediend is...

 • Peggy Dierckx

  Kan dat zomaar. ????