VtmKzoom stelt programmaschema najaar voor

BELGA
VtmKzoom, de kinderzender van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa), heeft zijn najaarsprogrammering bekendgemaakt. De kinderen kunnen dit najaar onder meer kijken naar nieuwe afleveringen van 'Hallo K3', 'Beroep onder de loep' en 'Dit is voetbal', aldus vtmKzoom in een persbericht. Daarnaast verschijnen er ook enkele nieuwe programma's op de buis. Het programmaschema van de zender loopt in het najaar van 2012 nog steeds van 6 uur tot 20 uur.

De kinderzender stelt enkele nieuwe programma's voor. In 'Peter Pan achter de schermen', krijgen de kijkers een blik achter de schermen van het muziekspectakel, in 'Dit is dans' ontdekt presentatrice Joyce Buellens de meest uiteenlopende dansstijlen en in 'Op zoek naar Annie', gaat vtmKzoom op zoek naar de hoofdrolspeelster van de musical Annie.

VtmKzoom zendt daarnaast ook nieuwe afleveringen uit van verschillende programma's. De animatiereeks 'Maya de Bij' is in een 3D-kleedje gestoken, het tweede seizoen van 'Skilz', de serie over jongeren die mysteries oplossen, komt op de buis en ook het actualiteitenprogramma 'WOOW!' is terug.

"VtmKzoom is op drie jaar tijd een favoriet merk van kinderen geworden, een echte lovebrand", aldus Jonas Boets, Station Manager vtmKzoom, in het persbericht. "We zijn een Vlaamse zender die dichtbij de kinderen staat, omdat we kinderen kennen. Kinderen houden van een goed verhaal, of dat nu in fictie of entertainment is, in een cartoon of live action."