VTM zendt eindejaarsspecial van ‘Wat Als?’ uit op nieuwjaarsdag

VTM
Wat als de Sint écht van Spanje was? Met die vraag lanceert VTM vandaag, op 6 december, de eerste beelden uit de eindejaarsspecial van ‘Wat Als?’. De volledige special zal op 1 januari 2020 worden uitgezonden. 

De eindejaarsspecial van ‘Wat Als?’ zoomt in op de feestelijke periode tussen Sinterklaas en Drie Koningen. In de speciale uitzending zijn onder andere Bruno Vanden Broecke, Koen Degraeve, Ruth Beeckmans, Ben Segers, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Janne Desmet, Nico Sturm en Charlotte Timmers te zien.  

Regisseur Tim Van Aelst maakte even geleden al bekend dat er een eindejaarsspecial zat aan te komen.  “We hadden zin om een grote special te maken, en die hebben we de afgelopen weken gedraaid”, aldus Tim Van Aelst. Voorlopig blijft het bij deze eenmalige terugkeer van ‘Wat Als?’. Er staat geen nieuw seizoen van de reeks gepland.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Boni

    Wat als VTM er niets was en de VRT geen subsidies meer kreeg. Zou de wereld dan niet mooier en aangenamer zijn voor ons ?.