Ga naar de mobiele website
^ Top

VTM werkt nu al aan vierde 'Liefde voor Muziek'

Medialaan
'Liefde voor Muziek' heeft er een superseizoen opzitten. Met kleppers als Clouseau, Natalia en Bart Peeters, de comeback van Isabelle A én gemiddeld 916.000 kijkers. Komt er een vervolg? "Heel erg graag", klinkt het bij VTM. "Er zijn nog genoeg toppers met een uitgebreid repertoire. Maar alles staat of valt met de mix van artiesten. Daar werken we nu volop aan."

Bijna 1 miljoen Vlamingen keken dit voorjaar elke week naar 'Liefde voor Muziek'. Natalia opende het derde seizoen, Clouseau rondde het vorige week af. Gisteravond mocht de kijker mee achter de schermen, en zag hoe elke artiest zich de pleuris zong om het bekende repertoire van de collega's tot nieuwe diamanten te slijpen.

Bij VTM zijn ze uiteraard meer dan tevreden met de uitstekende cijfers van het 'alternatieve muziekprogramma'. "We denken écht dat er nog toekomst is voor 'Liefde voor Muziek', klinkt het aan de Medialaan. "Omdat muziek nu eenmaal van alle tijden is. Natuurlijk hebben we de lat dit seizoen - met een reeks absolute toppers - heel hoog gelegd. Maar we geloven stellig dat we nog een tijdje verder kunnen met dit programma. Alles staat of valt met de invulling, met de mix van artiesten die elkaars repertoire onder handen nemen. We zijn ervan overtuigd dat we dat opnieuw kunnen doen."

Wie er op het verlanglijstje staat, wil VTM nog niet kwijt. Maar onze voorstellen, en hoe goed het recente seizoen scoorde, vind je alvast in onze pluszone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar één euro.

Meer over14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • hello kidoki

  Niels Destadsbader, Karen Damen en Marco Borsato zou ik alvast 3 topnamen vinden voor het 4de seizoen!

 • Alles word Verzwegen

  Nog wat meer gejank op den tv nee dank u

 • Beelen Danny

  Da is mijne elentrik niet waart zulle....

 • Renzo De Hond

  De lat hoog gelegd met absolute toppers. Dat heb ik twee keer moeten lezen. Dit was het zwakste seizoen tot nochtoe beste VTM. Aan de klasse en kwaliteit van het eerste seizoen zullen jullie nooit meer geraken. Hoge kijkcijfers zijn niet altijd een graadmeter voor een goed programma! Deze reeks was muzikaal echt ondermaats. Ik ben altijd blijven kijken in de hoop op beterschap. Maar buiten enkele uitschieters was het noppes.

 • crs crs

  Vtm kleurt je dag en maakt je steeds dommer en dommer! Verbieden die handel!

Meld een bug