VTM vervangt 'Met vier in bed' door realityreeks in Spanje

Enkele kandidaten van 'Met vier in bed'.
VTM Enkele kandidaten van 'Met vier in bed'.
'Met vier in bed', waarin vier uitbaters van bed and breakfasts bij elkaar op bezoek gaan en punten geven, krijgt - voorlopig - geen elfde seizoen. Het zomerse VTM-programma wordt vervangen door een nieuwe realityreeks over Vlamingen die naar Spanje zijn verhuisd en daar een immokantoor hebben opgestart. 

De makelaars worden gevolgd tijdens het uitoefenen van hun job, en er zal te zien zijn hoe ze droomhuizen verkopen aan andere Vlamingen. Er zitten klanten tussen die een vakantiewoning willen kopen, maar evengoed mensen die een huis willen om zich definitief in Spanje te vestigen. De opnames van de nieuwe reeks, die nog geen titel heeft, zijn inmiddels gestart. 

VTM sluit in de grote vakantie - ondanks de moeder aller sportzomers - slechts gedeeltelijk de deuren. Naast de klassieke herhalingen pakt de zender uit met een tweede seizoen van 'Goed verlof', waarin Tine Embrechts en Guga Baúl zonnekloppers helpen met hun zoektocht naar de ideale vakantiebestemming. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.