VTM-programma’s vallen in de prijzen op World Media Festival in Hamburg

Het team van ‘Studio Tarara’ op het festival Canneseries, met scenarioschrijver Tim Van Aelst, producent Sofie Peeters, acteur Geert Van Rampelberg, actrice Lauren Versnick, regisseur Wim Geudens en actrice Janne Desmet.
AFP Het team van ‘Studio Tarara’ op het festival Canneseries, met scenarioschrijver Tim Van Aelst, producent Sofie Peeters, acteur Geert Van Rampelberg, actrice Lauren Versnick, regisseur Wim Geudens en actrice Janne Desmet.
Drie VTM-programma’s hebben op het World Media Festival in het Duitse Hamburg een prijs gewonnen. Zowel ‘Studio Tarara’, ‘Make Belgium Great Again’, als ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ konden hun nominatie verzilveren. 

De VTM-programma’s deden het goed op het World Media Festival in Hamburg. Dat festival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media.

De drie genomineerde programma’s - ‘Studio Tarara’ (genomineerd in de categorie ‘miniserie’), ‘Make Belgium Great Again’ (categorie ‘langlopende televisieserie’) en het verborgencameraprogramma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ (categorie ‘comedy’) - wonnen elk een Gold Award. Daarmee komen ze automatisch in aanmerking voor een overkoepelende Grand Prix Award. Op 15 april weten we wie die prijs mee naar huis mag nemen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.