VTM NIEUWS neemt afscheid van nieuwsanker Elke Pattyn

Elke Pattyn
VTM Nieuws Elke Pattyn
De VTM Nieuwsdienst en nieuwsanker Elke Pattyn hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. Elke Pattyn werkt sinds 2004 op de nieuwsdienst als journaliste en sinds 2013 als nieuwsanker.

“We willen Elke bedanken voor de afgelopen jaren op onze redactie. We wensen haar veel succes toe in de toekomst met alles wat ze onderneemt”, laat Klaus Van Isacker, hoofdredacteur VTM NIEUWS, weten.

De huidige nieuwsankers zullen de nieuwsuitzendingen van Elke Pattyn overnemen, die onmiddellijk vertrekt.

In juli scheidden ook al de wegen tussen de VTM Nieuwsdienst en politiek journalist Jan De Meulemeester. 
213 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katherine Baker

  Onderling overleg ? Was is dat ? Heeft ze haar ontslag gegeven of gekregen en waarom ? Wie kan dit wat duidelijker aangeven ?

 • Nancy De Cloedt

  Heel spijtig,zo een sympathieke en mooie jonge dame. Het allerbeste gewenst Elke en laat u niet doen he

 • jozef heylen

  Mooie vervanging voor Martine Tanghe (wordt te oud en ontsiert het beeld) direct binnenhalen zou Ik zeggen!!!!!!

 • luc baken

  een nieuws-brenger moet objectief blijven en daar had elke het heel moeilijk mee . dat ze een mooie vrouw is en daarom moet blijven ? wat een argument !

 • Marc Camp

  Een zeer spijtige zaak. Ze verloor van diegene die niets lie er willen dan sensatie. M.a.w. Zij vocht tegen hen die fake news willen verspreiden. Kwantiteit boven kwantiteit. Voor mij heeft VTM nieuw nu afgedaan.