VTM haalt zeurpiet ("Ik wil een rendierhoedje") na 10 jaar weer naar de studio

Kos
Gewoon een joch van zes, dat een tikje koppig was. Méér had het eigenlijk niet om het lijf. Maar toch. Hoe Maarten Levert in 2004 op VTM wel honderd keer in de oren van de 'Supernanny' bulderde dat hij een rendierhoedje wilde: het werd legendarische televisie. Vandaag is Maarten zestien. Een crème van een kerel. Rustiger dan toen. Maar: "Wél nog koppig." Woensdag dook hij plots op in 'Beste Kijkers' op VTM.

Geen mens die het toen zag, die het ooit nog vergeten is. Supernanny Wendy Bosmans trok die aflevering naar Hoboken, waar moeder en vader Levert met de handen in het haar zaten. Zesjarig zoontje Maarten en zijn driftbuien: er was geen huis meer mee te houden. De 'Supernanny' zou raad brengen. Maarten zou wel inbinden. Althans: dat was het plan.

"Vijftig of zestig uur hebben ze ons toen gevolgd", zegt Maarten, nu zestien, en weer helemaal 'hot' sinds het legendarische fragment woensdag aan de tafel van Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' op VTM van onder het stof werd gehaald.

"Uiteraard is daar maar een deel van uitgezonden en hebben mensen vooral de scène met het rendierhoedje onthouden."

De scène toen gemist? Wij duikelden het filmpje voor u op uit de oude doos. Het volledige interview met Maarten kan u vandaag lezen in Het Laatste Nieuws, ook beschikbaar in digitale versie.