VTM brengt elke middag extra lang weergesprek en stuurt samen met HLN drone opnieuw uit

Na hartverwarmende lockdownbeelden, vliegt de drone van VTM en HLN er nu op uit om te kijken hoe we vakantie vieren.
VTM Na hartverwarmende lockdownbeelden, vliegt de drone van VTM en HLN er nu op uit om te kijken hoe we vakantie vieren.
De zomer van 2020 wordt er eentje zoals we nog nooit hebben meegemaakt. Om daarop in te spelen, pakt VTM elke middag uit met een extra lang weerpraatje. Daarnaast wordt het korte nieuws van kwart voor zes vervangen door twee nieuwsflashes. En samen met HLN laat de zender de 'coronadrone' weer uitvliegen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Voor de zonnekloppers in binnen- of buitenland is er vanaf vanmiddag 'Het weer 2020', een extra zomerweerbericht dat meteen na het middagnieuws komt. Van maandag tot vrijdag zal het nieuwsanker van dienst het uitgebreid hebben over het weer met David Dehenauw (49), Frank Duboccage (47) of VTM-weer- en wetenschapsexpert Martijn Peters (29). De focus ligt niet enkel op het weer van die dag, maar ook specifieke vakantieplekken in binnen- en buitenland komen aan bod: van onze kust, de Ardennen en Limburg tot bij onze noorderburen, in de Franse Provence of aan de Spaanse costa's.

‘Het Weer 2020' beantwoordt ook vragen van kijkers. Wil u bijvoorbeeld weten wat voor weer het wordt op uw vakantiebestemming, dan zoeken wij dat voor u uit. Iedereen kan vragen sturen naar weer@vtm.be.

Flash

Verder maakt vanaf woensdag het korte nieuws om kwart voor zes plaats voor twee 'VTM Nieuws'-flashes. Het nieuwsanker van dienst zal kort de hoofdpunten brengen en vooruitblikken naar het nieuws van 19 uur.

Nog op woensdag gaat de populaire VTM-drone opnieuw de lucht in. Die zorgde voor hartverwarmende momenten tijdens de lockdown en brengt nu in beeld hoe vakantie van gemeente tot gemeente wordt gevierd. Iedereen kan zijn of haar gemeente nomineren via foto's of video's op hln.be/challenges. Het resultaat is elke avond aan het einde van het 'VTM Nieuws' te zien. Op HLN zal de kijker uiteindelijk bepalen welke gemeente de titel krijgt van Warmste Vakantieplek van Vlaanderen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Van Gent

    Extra lang de kijker zever vertellen die toch niet klopt en nu nog langer. Ze voorspellen tot een week verder en de dag nadien kondigen ze al gans iets anders aan. Waar houden ze zich mee bezig dat ze zorgen dat ze 3 dagen in de toekomst juist kunnen voorspellen dan zullen ze meer kijkers hebben... die blijven kijken en niet weglopen of wegzappen !