VRT-sportanker kop van jut op Twitter: "Ze lijkt wel Darth Vader"

rv
VRT-sportanker Catherine Van Eylen was gisteren hot topic in de huiskamers en op Twitter. Reden? De outfit die ze droeg tijdens 'Het Journaal' van 19 uur liet niemand onberoerd. 

Catherine Van Eylen droeg tijdens de uitzending een creatie van Y/Project, een Parijs merk van de Belgische ontwerper Glenn Martens. Maar volgens Twitteraars leek ze zo wel erg op Darth Vader uit de 'Star Wars'-films. Iemand vond dan weer dat Catherine "zo weggeplukt lijkt uit The Sound of Music."

Op Twitter worden overigens geregeld grapjes gemaakt over de outfits van het sportanker:
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sonja Van de Sype

  Ze ziet er altijd piekfijn maar ik ben niet zo voor de kledij die ze draagt. Dus ieder zijn mening maar om daar nu zo de spot mee drijven dat vind ik er over.

 • Ann Desmadryl

  De kledij is soms mooi, maar zij staat er niet mee, vind ik. Ze had precies haar regenjas die ze aandoet om met de fiets te rijden, vergeten uit te doen.

 • Francois Vleminckx

  Altijd een plaatje, een prachtige vrouw met smaak!

 • ANN LIMBOS

  En het zijn nochtans altijd dure kleren.

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Awel had er ook mijn vragen over, dacht dat ze nog in halloweenkostum was. Raar meiske soms.