VRT-reeks ‘Dertigers’ werd online meer dan 2 miljoen keer bekeken

VRT
De VRT-reeks ‘Dertigers’ blijkt een groot succes. Op het online platform VRT NU werden de afleveringen maar liefst 2.224.932 gestart. Op televisie was de reeks goed voor gemiddeld 668.509 kijkers. Ook ‘Over water’ en ‘Reizen Waes Europa’ scoren goed.

‘Reizen Waes’ telde gemiddeld 1.665.828 kijkers en had zo een marktaandeel van 55,7%. Een schot in de roos, volgens de VRT. Met gemiddeld 1.755.258 kijkers op tv, scoorde ook het derde seizoen van ‘Eigen Kweek’ heel goed. Over water’, de reeks van Tom Lenaerts over drugssmokkel in de haven Antwerpen, haalde gemiddeld 1.172.160 kijkers. Na de eerste aflevering op tv, bood Eén de kijkers vanaf de kerstvakantie de kans om de integrale reeks op hun eigen tempo te bekijken via VRT NU. Ondertussen zijn er online al 841.481 starts voor de diverse afleveringen van ‘Over water’ geteld. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan peeters

  Bruno Suykens, je hoeft toch niet te kijken? Wat is het probleem? De kijkcijfers bewijzen elke dag duidelijk welke zender "onze bevolking" verkiest........

 • lucette cardon

  Proficiat VRT eindelijk iets waar een beetje spanning in zit om naar te kijken, hoop op een 2 de reeks en vrij snel. De realiteit van het dagelijks leven.

 • Bruno Suykens

  Voor VRT te ontvangen moet men geen extra uitgaven doen. Ze zijn toch tegen de eigen bevolking. Dag na dag. Al jaren. Men zou die zender beter afschaffen.

 • james vroman

  straks moet je nog een duur internet nemen voor de radio ook met hun dab + zijn al gecodeerd op sommige platformen tijd om de subsidies voor vrt af te nemen is betaal televisie en radio geworden ..